Izopropil-alkohol (IPA) 99,9% – 5L

11 990 Ft

(Az árak bruttóban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Üzletünkben átvehető: 2-3 munkanap (Megrendeléstől)
A várható szállítás 7-10 munkanap
Leírás

A Konga Izopropil Alkohol a kiváló minőségű tisztítószerek közé tartozik, különösen alkalmazva a 3D nyomtatás terén. A 99,9%-os tisztaságú izopropil alkohol széles körben használható a nyomtatott tárgyak, valamint a 3D nyomtató alkatrészeinek hatékony és könnyű tisztításához.

Főbb Jellemzők:

  • Magas tisztaság (99,9%): A Konga Izopropil Alkohol kiváló tisztaságú, ami azt jelenti, hogy rendkívül hatékonyan és gyorsan távolítja el a nyomtatási maradékokat (Pl.: Resin) és egyéb szennyeződéseket.
  • 3D Nyomtatott tárgyak tisztítása: Ideális választás a frissen nyomtatott tárgyak tisztításához. Könnyen eltávolítja a nyomtatási maradékokat és egyéb szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná a 3D nyomtatott anyagokat.
  • 3D Nyomtató alkatrészek tisztítása: Használható a 3D nyomtató alkatrészeinek tisztítására is, beleértve a nyomtató fejét, hőágyat és egyéb érzékeny alkatrészeket. Segít megelőzni a maradékok és a por lerakódását, ami hozzájárulhat a nyomtatási minőség javításához.
  • Kompatibilis tisztítógépekkel: A Konga Izopropil Alkohol biztonságosan használható különféle tisztítógépekben, amelyek támogatják a tiszta alkoholok használatát. Ezzel megkönnyítve és hatékonyabbá téve a tisztítási folyamatot.
  • Sokoldalú használat: Alkalmas nemcsak 3D nyomtatott tárgyakhoz és nyomtató alkatrészekhez, hanem más elektronikai eszközök tisztításához is.

A Konga Izopropil Alkohol a 3D nyomtatási folyamatok tisztításához és karbantartásához kiváló választás, kínálva a hatékonyságot és a könnyű használatot egyaránt. Figyelembe véve a magas tisztaságát és széles körű alkalmazhatóságát, ez a tisztítószer hozzájárulhat a zavartalan és magas minőségű 3D nyomtatási élményhez.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a “Izopropil-alkohol (IPA) 99,9% – 5L”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zárja be a
Zárja be a