Szaküzletünk

Büszkeségünk, hogy a FilaFox Hungary Kft. nyitotta meg az országban elsőként üzletét, ahol magával ragadó és innovatív 3D nyomtatási megoldásokkal találkozhat. Szaküzletünkben személyesen ismerheti meg a 3D nyomtatás világát, és szakértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére minden kérdésében.

Engedje meg, hogy bemutassuk üzletünket!

Üzletünk kínálata:

  • Kiváló minőségű 3D nyomtatók: Fedezze fel a legújabb 3D nyomtatókat és technológiákat, hogy saját projekjeit életre keltse. Üzletünkben a legkorszerűbb nyomtatók mellett a hobbi célra használható nyomtatókat is szemügyre veheti.
  • Filamentek és gyanták: Válogasson a széles választékban elérhető filamentek és gyanták között, különböző színekben és típusokban. Üzletünkben több, mint ezer darab filament várja! 
  • Szakértő tanácsadás: Személyes tanácsadás a 3D nyomtatás terén; kollégáink segítenek a legmegfelelőbb megoldások kiválasztásában.
  • Lézergravírozó, csokoládé nyomtató, szagtalanító és egyéb gépek széles választéka
  • Alkatrészek és kiegészítők: Minden, ami szükséges 3D nyomtatója karbantartásához és fejlesztéséhez. Árukészletünket folyamatosan bővítjük, hogy minden igényt kielégíthessünk.
  • Személyes átvételi lehetőség: Online rendelését vegye át személyesen és fizessen érte készpénzben, vagy bankkártyával!

Üzletünk az alábbi címen várja a kedves érdeklődőket;

6720 Szeged, Horváth Mihály utca 1.

Nyitvatartás: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-17:00

Fizetési módok: Készpénz, bankkártya

Online payment - Anglesey Computer Solutions / Atebion Cyfrifiaduron Môn

ÜZLETÜNK ÁRAI A WEBSHOPÉTÓL ELTÉRŐEK!

 

Zárja be a
Zárja be a