Resin szűrő papírtölcsér (3db)

490 Ft

(Az árak bruttóban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Üzletünkben átvehető: 2-3 munkanap (Megrendeléstől)
A várható szállítás 7-10 munkanap
Leírás

Resin Szűrő Papírtölcsér

A Resin Szűrő Papírtölcsér egy hatékony eszköz a 3D nyomtató gyantáinak szűrésére és tisztítására. Ez a speciálisan kialakított tölcsér és beépített papírszűrő segít megőrizni a nyomtatási minőséget, eltávolítva az esetleges szennyeződéseket és részecskéket a használt gyantából.

Főbb Jellemzők:

  • Hatékony Szűrés: A tölcsérbe épített papírszűrő hatékonyan szűri ki a gyanta részecskéit és egyéb szennyeződéseit, megakadályozva ezeknek a szennyező anyagoknak a további terjedését a 3D nyomtatóban.
  • Könnyű Használat: Egyszerű és praktikus kialakítás, amely lehetővé teszi a könnyű felszerelést és eltávolítást. A tölcsér gyorsan cserélhető, így minimalizálva a leállási időt.
  • Kompatibilitás: A Resin Szűrő Papírtölcsér alkalmazható a legtöbb folyékony gyantával használt 3D nyomtatóban. Kiváló választás mind a műhelyek, mind a házi felhasználók számára.
  • Higiénia és Biztonság: A szűrő segít megőrizni a nyomtatási környezet tisztaságát és a 3D nyomtató higiéniai állapotát. Segít elkerülni a szennyeződéseket, amelyek csökkenthetik a nyomtatott modellek minőségét.
  • Méretválaszték: Elérhető különböző méretű tölcsérek és szűrőpapírok, hogy megfeleljen a különböző 3D nyomtatók és gyantatartályok méretének.
  • Gazdaságos: A szűrőpapír cseréjével meghosszabbíthatja a tölcsér élettartamát és minimalizálhatja a karbantartási költségeket.

A Resin Szűrő Papírtölcsér egy kifinomult megoldás a gyanta 3D nyomtatás során jelentkező szennyeződések kezelésére. Használatával hozzájárulhatunk a nyomtatott modellek tisztaságához és a nyomtató hosszabb élettartamához.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a “Resin szűrő papírtölcsér (3db)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zárja be a
Zárja be a