SUNLU Water Clear Resin – Fekete (1kg)

11 190 Ft

(Az árak bruttóban értendőek és tartalmazzák az ÁFÁ-t.)

Üzletünkben átvehető: Azonnal
A várható szállítás 5-7 munkanap
Kategóriák: ,
Leírás

Sunlu Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta

A Sunlu Vízzel Mosható 3D nyomtató gyanta egy korszerű anyag, amely lehetővé teszi az egyszerű és hatékony tisztítást vízzel, különféle 3D-nyomtatási projektek során. Ez az innovatív fotopolimer anyag kiváló részletességgel és tartóssággal rendelkezik, miközben könnyedén eltávolítható a nyomtatott modellekről vízzel, minimalizálva ezzel a tisztítási folyamatokat.

Főbb Jellemzők:

  • Vízzel Mosható: Az egyedülálló vízzel mosható formulája lehetővé teszi a nyomtatott modellek egyszerű és környezetbarát tisztítását, minimalizálva az erőltetett vegyszerek használatát.
  • Precíz Nyomtatás: A Sunlu Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta kiváló minőségű és részletességű nyomtatást biztosít, lehetővé téve a pontos és élénk részletek kialakítását a kész nyomtatott modelleken.
  • Gyors Száradás: Az anyag gyorsan szárad, ami lehetővé teszi a hatékony munkavégzést és a projektjei gyorsabb befejezését.
  • Környezetbarát: A vízzel mosható formulációja miatt kevésbé káros a környezetre, és egyszerűbben integrálható a fenntartható alkotási folyamatokba.
  • Egyetemes Kompatibilitás: A Sunlu Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyanta kompatibilis a legtöbb 3D-nyomtatóval, így könnyen beilleszthető a meglévő nyomtatási rendszerekbe.

Használja a Sunlu Vízzel Mosható 3D Nyomtató Gyantát, ha egyszerű és hatékony tisztítást keres egy precíz és részletgazdag 3D-nyomtatási anyaggal. A különleges összetételű gyanta lehetővé teszi, hogy a nyomtatott modelleket könnyedén tisztítsa meg vízzel, és élvezze a kényelmet és az eredmények minőségét.

Vélemények (0)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Legyen Ön az első, aki értékeli a “SUNLU Water Clear Resin – Fekete (1kg)”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Zárja be a
Zárja be a